Извиткани переци со домати, ким, пршута и диња

Состојки:

  • Сирова пршута 100гр

  • крем сирење 50гр
  • диња 100гр
  • власец 2 гр
  • сушени домати 2гр

НАПРАВЕНО СО НЕВЕРОЈАТНИОТ

2-twist-tomatoes

Промени го јазикот::